Täiendavat juhatuse liikme optsiooniprogrammi Tarmo Sild’i uue ametiajaga ei kaasne, selle asemel on kasumipõhine boonussüsteem.

“Juhatuse ülesanne on tõsta Arco Vara grupi kasumlikkust järgmisel kolmeaastasel perioodil. Selleks tuleb teha mitut asja. Esiteks tuleb realiseerida kõik hetkel ehituses olevad arendusprojektid, kokku 135 ühikut, oodatud kogutuluga umbes 20 miljonit eurot. Loodud maapank võimaldab Eestis ja Bulgaarias täiendavalt ehitada ja müüa veel kuni 900 ühikut kortereid, ridaelamuid ja eramuid, kuid nende ehitust alustame vastavalt turukonjunktuurile aastatel 2019, 2020, 2021,“ teatas Tarmo Sild börsiteates. „Teiseks tuleb refinantseerida Madrid Blvd hoone pangalaen oluliselt soodsamatel tingimustel laenu vastu, hoida täituvust 100% juures ning hakata kaubandus- ja kontoripindadelt teenima stabiilset renditulu. Kolmandaks tuleb meie kaubamärgi alt osutatavad vahendus- ja hindamisteenused muuta grupi jaoks kasumlikuks. Ning neljandaks tuleb grupi üldkulu alla viia.“

„Ennustamata tulevikku, peame olema valmis ka selliseks perioodiks, mil uusarenduste finantseerimine, ehitus ja müük meie koduturgudel väheneb järsult,“ märkis ta. „Arco Vara peab olema kasumlik isegi jääajal“.