Beiersdorf OÜ Eucerin toote- ja turundusjuhi Terhh Harjaku sõnul on Eucerini apteegikosmeetika alast informatsiooni jagav müügipunkt nii Eestis kui Põhjamaades uudne. “Apteekritega vesteldes on selgunud, et tihti soovivad külastajad toodete kohta rohkem informatsiooni kui apteekrid jõuavad jagada. Paljudel inimestel on näiteks väga tundlik, päikest mitte taluv või kuperroosne näonahk, millele on ilma täiendavate teadmisteta keeruline sobivat toodet leida. Sellest lähtuvalt sündis ka mõte luua spetsiaalne apteegikosmeetika infopunkt, kus kõik soovijad saavad toodete kohta vajalikku teavet ja konsultatsiooni,” selgitas Harjak.

Seoses infopunkti avamisega kutsub Eucerin kõiki huvilisi nelja nädala jooksul oma naha niiskusastet mõõtma. Selleks on kasutada spetsiaalne seade, mille kasutamine on kõigile tasuta. Detsembrikuu jooksul kehtib valitud Eucerini näohooldustoodetele hinnasoodustus 20% ning müügil on Eucerini kinkekomplektid.

Eucerini tooteid valmistav Beiersdorf Group on maailma üks suurim nahahooldus- ja kosmeetikatoodete, meditsiinitoodete ning büroo- ja tööstusteipide tootmisega tegelev kontsern. Beiersdorfi tooteid müüakse rohkem kui 100 riigis. Eestis müüb Beiersdorfi tooteid kontserni tütarfirma Beiersdorf OÜ.