„Kreeka reformikavaga seotud dokumendid täna lõunaks viimaks esitati, aga kiire hinnang neile näitab rahulolematust veel nii Kreeka enda kui ka kreeditoride poolt ehk kokkuleppest rääkida ikka veel ei saa,“ kommenteeris rahandusminister Sven Sester. „Rahandusministrid otsustasid kohtumise taas katkestada. Jätkata saab siis, kui Kreeka ning Euroopa Komisjoni, Euroopa Keskpanga ja Rahvusvahelise Valuutafondi vahelised läbirääkimised on piisavalt edasi liikunud.“

"See on tänaseks kõik. Institutsioonid ja Kreeka jätkavad tööd. Eurogrupp (euroala rahandusministrid - toim.) kohtub taas hiljem, aga mitte täna," kirjutas Soome rahandusminister Alexander Stubb Twitteris.

Euroala rahandusministrid on leppinud kokku, et uus kohtumine toimub kahe päeva pärast ehk selle nädala laupäeval, vahendab Briti ajaleht The Guardian.

Eurogrupi juht Jeroen Dijsselbloem ütles pärast kohtumist reporteritele Brüsselis, et Kreeka jaoks ei ole uks veel sulgunud.

Kreeka rahandusminister Yanis Varoufakis ütles pärast kohtumist pressile, et arutelud jätkuvad ja vihjas, et tänasel kohtumisel oli palju erimeelsusi.

Kreeka praegune abiprogrammi kokkulepe Euroopa finantsstabiilsuse fondiga aegub 30. juunil.