Eurolines ostab 2009. aasta esimesel poolel neli uut turismibussi, millest kolm vastavad  ettevõtte poolt rahvusvahelistel liinidel kasutatavale LuxExpress teenindustasemele.

Viimase 15 kuu jooksul on Eurolines Baltic investeerinud uute busside ostmiseks kokku enam kui 50 miljonit krooni. Ettevõtte opereerimisbaasidesse Tallinnas, Riias, Vilniuses ja Peterburgis on lisandunud kokku 11 uut bussi.

„Majanduslangus ei ole meie müügile seni negatiivset mõju avaldanud, pigem näeme mitmel suunal viimastel kuudel positiivseid arenguid. Tundub, et kulude senisest kriitilisem jälgimine nii ettevõtete kui lõpptarbijate tasandil viib selleni, et aina suurem hulk sõitjaid näeb kvaliteetsetes ja mugavates bussides reaalset alternatiivi autole ja ka lennukile,“ ütles Eurolines Balticu juhatuse esimees Hannes Saarpuu.

Seoses uute busside lisandumisega suurendatakse alates märtsist ka LuxExpressi väljumiste arvu Tallinn-St.Peterburgi, Tallinn-Riia ja Riia-Vilniuse liinidel.

Eurolines Baltic kaubamärgi all tegelevad rahvusvaheliste regulaarbussiliinide opereerimisega 1993. aastal asutatud MootorReisi AS ja selle tütarettevõtted. Peaesindused koos opereerimisbaasi ja müügivõrguga asuvad Tallinnas, Riias, Vilniuses, Klaipedas ja St Peterburgis. Ettevõttel on ligi 50 kaasaegset turismibussi. 2007. aastal teenindas grupp umbes pool miljonit reisijat ning grupi käive ulatus 10 miljoni euroni.