Sandman Grupi AS tegevjuhi Martin Pedai sõnul on inimeste huvi kergema elektroonika vastu suur. Oma osa on selles kindlasti ka saabuvatel pühadel, teatas Sandman Grupp.

„Esindatus linna ühes populaarsemas ostukeskuses on meie jaoks oluline ning aitab jõuda enamate kesklinnas liikuvate tehnikahuvilisteni,“ räägib Pedai. Tema sõnul on vastavalt kaupluse asukohale koostatud ka müüdav tootevalik, kus on eelkõige esindatud kõige uuemad ja innovaatilisemad koduelektroonika tooted.

„Kergema koduelektroonika uuendamine ja kaasaskantavate seadmete soetamine on detsembris tavapäraselt kuum teema,“ lisab Pedai, „seetõttu on just neile valdkondadele keskenduva müügipinna avamine hetkel nii klientide kui ka ettevõtte enda jaoks hea uudis.“

Uus müügipind laiub 300 ruutmeetril Viru Keskuse esimesel korrusel ning eristub teistest Eesti tehnikapoodidest ka oma disaini poolest. Kaupluse interjööris on kasutatud valdavalt musta ja valget värvi, mis muudavad selle stiilseks ja omanäoliseks. Kujunduse autoriks on Itaalia disainer Carlos Burlamaqui, kelle ideed on vorminud mitmeid Euronicsi Euroopa elektroonikakaupluseid.

Viru Keskuse pood on sel aastal juba neljas avatav Euronicsi müügipind Eestis. Kaupluste koguarvu tõstab see 20 peale. Seega võib Euronicsit pidada sellel aastal Eestis kõige aktiivsemalt uuenenud koduelektroonikaketiks.

Kokku kuulub Euronicsi jaeketti Eestis ja Lätis nüüdsest 25 kauplust.

Euronics on Euroopas geograafiliselt ulatuselt ja kaupluste koguarvult suurim elektroonikakaupluste kett. 28 riigis tegutseb üle 11 500 kaupluse, milles töötab kokku ligi 50 000 inimest.

Euronicsi, PlussMiinuse ja Mediapointi kauplusi haldab Baltikumis Sandman Grupi AS, mis on 1992. aastal loodud 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte ja Eesti suurim koduelektroonika müüja.