Euronicsi kaubamärgi omanikfirma Eestis, Sandmani Grupi peadirektor Martin Pedai ütleb, et uues kaupluses pakutakse piisavalt laia koduelektroonika ja IT-kaupade valikut ning ostja ei pea minema soetama neid väljastpoolt Viljandit.

Martin Pedai: "Eestis algas just Hea Teeninduse Kuu, läheme selle väärt algatusega oma kauplustes kaasa. Viljandis on lisaks heale teenindusele eeskujulik kaubavalik ja uue tehnoloogia toodete, digikaamerate, sülearvutite, LCD telerite ja kodumasinate hulgast leiab huviline kindlasti meelepärase. Samuti oleme moelnud avamispakkumiste peale, kaubavarud on piisavad."

Uues kaupluses on müügipinda 600 ruutmeetrit, tööd saavad 10 inimest ja kaupluse juhataja on Ruth Karma.

"Selle aasta märksonad, mis panevad inimest näiteks kaaluma uue teleri ostu, on kindlasti Jalgpalli EM Austrias ja Šveitsis ning olümpiamängud Pekingis.
Kevadel-suvel tulevad paljudel suurtel tootjatel uued telerimudelid ja seoses sellega on oodata ka moningast hinnalangust," räägib Martin Pedai teleritest.

Külmikute juures pööratakse Pedai sonul üha rohkem tähelepanu energia kokkuhoiule ja A+ energiaklassiga kappe pakutakse rohkem ning ka ostjate poolt on tunda huvi märkimisväärset kasvu.
Korglahutusega videopildi (high definition) edastustehnoloogiate hulgas on toimunud muudatus, senise kahe tehnoloogia - HDTV ja Blu Ray asemel on kaalukauss suurtootjate otsusel Blu Ray kasuks kaldunud. Uue tehnoloogia edastusseadmed on esialgu veel kallivoitu, kuid tootmiskoguste suurenedes sulab hind kiiresti, märgib Martin Pedai.

Eestis on Euronics ja PlussMiinus suurim elektroonikakaupade müüja.
Euronicsi jaeketti kuulub 23 kauplust kogumüügipinnaga ca 15 000 ruutmeetrit Eestis ja Lätis. Ettevotte 2007. aasta jaemüügi netokäive oli 1,1 miljardit krooni. Eestis antakse tööd 350 ja Lätis 35 inimesele. Euronics on Euroopa geograafiliselt ulatuselt suurim elektroonikakaupluste kett, 27 riigis tegutseb üle 9000 kaupluse.