Praeguseks riigistatud panga Snoras endine kaasomanik Antonov on Leedus pettuses ja võltsimises kahtlustatuna tagaotsitavaks kuulutatud (loe lisa siit) ja tema suhtes kehtib üleeuroopaline vahistamismäärus. Lisaks on talle Ühendkuningriigis mõistetud aastane vangistus kohtumääruse eiramise eest.

Moskvas esitatud hagis nõuab Antonov Leedult 20,2 miljardit rubla (280 miljonit eurot) riigistamisel tekitatud majandusliku kahju eest ja 19,9 miljardit rubla (270 miljonit eurot) mainekahju eest. See on Moskva arbitraažikohtus esimene sedalaadi kohtuasi.

Mihhail Hodorkovski liitlasena tuntud Vene advokaat Jelena Lukjanova märkis Läti Delfi venekeelsele toimetusele, et kohtuasjaga on loodud pretsedent, mille alusel võidakse samasugune süüdistus esitada ka Lätile. Nimelt on Lätis algatatud kriminaalasi seoses Snorase kohaliku tütarfirma Krājbanka pankrottiminekuga, kus üheks süüdistatavaks on samuti Antonov (loe lisa siit). Krājbankaga seotud kohtumenetluse käigus Antonov Ühendkuningriigis vangi mõistetigi.

Lukjanov märkis samas, et ei pea Antonovi edu Moskva kohtus tõenäoliseks. „Minu kogemus näitab, et Vene kohtud ei armasta rahvusvahelistesse küsimustesse sekkuda, kuna välismaiseid firmasid puudutav menetlus on alati pikaleveniv ja keerukas – rääkimata veel välisriikide valitsustest,“ arvas Lukjanov.