Digiprogrammid on videoloengud CD-plaatidel, slaidiprogrammid jms.

Euroopa Töö- ja Organisatsioonipsühholoogia assotsiatsioon (EAWOP) pöördus oktoobri lõpus Tallinna Tehnikaülikooli professori Mare Teichmanni poole, et küsida luba kasutada tema väljatöötatud juhtimispsühholoogia programme ja digiõppe tehnoloogiat oma programmi mudelina. Nimelt on eurooplastel kavas koolitada ametimehi (naisi), kes töötavad inimestega, kuid kel pole psühholoogilist haridust – insenere, juhte, õpetajaid, riigiametnikke jt.

Koolitusprogrammi muutis eurooplastele eriti atraktiivseks digiõpe, mida Eestis kasutatakse psühholoogia õpetamiseks juba kaks aastat. See on just see, mida vajab kogu Euroopa, hõiskas EAWOP president ja professor Véronique de Keyser oktoobris Strasbourg’is peetud koosolekul.

Mare Teichmann on tuntust kogunud viimaste aastakümnete juhtimisstiili – tulemused sõltuvad inimestest – hääleka propageerijana Eestis. Tema tööstressi juhtimise koolitused ja sõnavõtud on vürtsitatud julgete väljenditega nagu: “töötaja stressi põhjuseks on rumalad juhid” või “tööalased suhted pole isiklikud, me ei pea üksteisele meeldima”.