Nasva alevikuvanem Andres Tinno ütles, et klubisse tuleb kohvik, üks suurem saal ja ruumid huviringide ning seltsitegevuseks. “Sellest peaks saama selline koht, kus nii vanemal inimesel kui ka noorel oleks midagi teha. Lisaks on Nasval palju ettevõtteid, kellele saab pakkuda head keskkonda koolituste ja seminaride jaoks,” märkis alevikuvanem.

„Ühe ühiskondliku maja ehitamine on vastutusrikas ülesanne. Muuhulgas tuleb arvesse võtta, et majast saab kogunemiskoht kogu aleviku rahvale. Klubimajas hakkavad toimuma erinevad üritused – kontserdid ja huviringid,” rääkis Eventus Ehitus OÜ juhatuse esimees Ivar Kundla.

Ehituse töövõtuleping hõlmab täismahus klubihoone ehitustöid koos välishaljastuse, krundi katendite ning klubi kõrvale Nasva jõele paadikai rajamisega.

Nasva klubi taastamistööde maksumuseks on 805 902 eurot.
Ehitustööd algavad tänavu juulis, hoone valmib juuniks 2014.

2006. aasta jaanuaris toimus Nasva klubis põleng. Kolmandik hoonest hävis põlengus täielikult, ülejäänud osa sai vee- ja suitsukahjustusi, muutes seega hoone kasutuskõlbmatuks.

Eventus Ehitus OÜ on kodumaisel kapitalil põhinev ehituse peatöövõtuga ja projektijuhtimisega tegelev ettevõte. 2005. aastal asutatud ettevõtte aastakäive ulatub üle 9 miljoni euro.