Homse päeva 25 esimest ostjat saavad 495 krooniga soetada Sanyo CD-raadiomaki, laupäeval lähevad sama kallilt müüki 25 Samsungi tolmuimejat. Uues poes on alguse puhul odavamalt müügil ka muud elektroonikat.

"Me oleme oma kaupluste avamisel teinud alati sooduspakkumisi, aga mitte üle mõistuse, et inimesi hulluks ajada," ütles Expert Tehnikakaupluste keti turundusjuht Lauri Laidre.

Laidre sõnul ei ole pood otseselt valmistunud ONOFF-i avamise sarnaseks tehnikahuviliste mölluks. "Meil ei ole turvamehi, aga kui hommikul selgub, et inimesi on palju, siis paneme nad ise nimekirja ja püüame korra majas hoida," lubas Laidre.

Turundusjuhi kinnitusel ei ole Expert Tehnikakaupluste eesmärk külvata inimestesse odava väljamüügiga kaasnevat mässumeelsust, seitsme aastaga Eestisse 10 kauplust rajanud kett tahab püsiklientuuri teenida pigem kvaliteetselt teenindades ja tasemel kaupa müües.

Järve kaupluses hakkavad ostjaid nõustama hiljuti Tondi Ärimaja kõrval suletud Experdis töötanud nelja-viie-aastase kogemusega tehnikamüüjad. Tuliuus 753-ruutmeetrine Expert Tehnikauplus rajati endisse Järve kaubamajja, kunagise lillepoe asemel tegutseb nüüd Hawaii Express.

Piret Peensoo