F-Secure Client Security 7 leiab üles ka varjatud objektid ning pakub võimaluse juba pahavaraga nakatunud failidokumenti päästa, kaitstes arvuteid senisest märksa laialdasemalt uute, nn Zero-day ohtude vastu.

F-Secure Client Security 7 on mõeldud ettevõtete IT-tööjaamadele. Kaugelt hallatav F-Secure DeepGuard tehnoloogia hoiab ära eelnevalt tundmatute programmide ligipääsu või kahju tekitamise arvutisüsteemile. Jälgides arvuti protsesse hoiab turvasüsteem ära pahatahtliku koodi käivitamise.

F-Secure BlackLight on rootkit skanner, mis on võimeline uurima arvutisüsteemi nii sügaval tasandil, et leiab üles kasutaja ja turvatarkvara eest varjatud objektid. Tegu on tarkvaratehnoloogiaga, mis võrdleb kahte vaadet ja määratleb nende erinevuse cross-view-diff-põhimõttel.

Uus viirustõrje süsteem on võimeline avastama ja eemaldama nuhkvara parema tuvastamiskiiruse ja sagedasemate uuenduste abil. F-Secure Client Security 7 sisaldab täielikku viiruste, nuhkvara ja riskvara karantiini: kui pahavara on väärtusliku dokumendi sees, siis on dokumenti võimalik päästa.

Lisaks on uuel tootel täiustatud süsteemi, mis uuendab automaatselt viirusdefinitsioone, kasutades minimaalselt võrguressurssi.