Zuckerbergi vara väärtus on tänase seisuga 81,6 miljardit dollarit ning aasta algusest on see kasvanud 8,8 miljardi dollari võrra.

Warren Buffetti vara väärtus on aga samal ajal 4,1 miljardi dollari võrra kahanenud ning kokku moodustab see 81,2 miljardit dollarit.
Bloombergi edetabeli esikümnes on lisaks Buffettile vaid ühe inimese vara väärtus aasta algusest kahanenud: see on Oracle asutaja Larry Ellison. Ellison on edetabeli kümnendal kohal. Tema vara on aasta algusest vähenenud 530 miljoni dollari võrra kokku 52,6 miljardi dollarini.

Igapäevaselt uueneva Bloombergi miljardäride edetabeli esikohal on 142 miljardi dollari suuruse varaga Amazoni asutaja Jeff Bezos ning teisel kohal Microsofti asutaja Bill Gates, kelle vara väärtus on 94,2 miljardit dollarit.

Kõik esikolmiku mehed on oma varanduse teeninud tänu tehnoloogiasektorile.

Zuckerbergi vara on suurenenud tänu Facebooki aktsia hinnatõusule. Aktsia hind kerkis reedel 3,4% rekordilise 203,23 dollarini. Mäletatavasti langes Facebooki hind märtsis kasutajate andmete lekkega seotud skandaali tõttu 152,2 dollarini.