Kagan oli Facebooki järjekorras 30. palgaline töötaja. Ta tuli ettevõttesse tööle tootejuhi kohale vaid aasta pärast seda, kui Mark Zuckerberg Facebooki lõi. Tööle võtmisel pakuti Noah'le kaht palgavarianti:

1) 60 000 dollarit põhipalka + 0,1% ettevõttest.

2) 65 000 dollarit põhipalka + 0,05% ettevõttest.

Noah valis esimese variandi. Facebookist sai kiiresti kõige olulisem osa tema elus. Nagu ta ise ütleb, oli see olulisem nii söömisest, tüdruksõbrast, perest kui ka sõpradest. Tal hakkas väga hästi minema. Mees oli kõikide suurte Facebooki arenduste juures. Tema ideed olid näiteks reaalajas staatuse muutmise võimaldamine ning fotode märgistamine (tagimine). Kaganil tõsteti palka ja ta tõusis ametiredelil.

Mis aga juhtus? Noah toob oma blogis välja kolm peamist põhjust, miks ta hakkama ei saanud.

1) Isekus. Kagan soovis tähelepanu. Ta korraldas kontoris avalikke üritusi ning kasutas oma blogi, et end promoda.

2) Marketing. Kagan tunnistas, et ühe uue funktsiooni väljatulemise eel lekitas ta info ühele tehnoloogiablogile. Info avaldati 24 tundi enne, kui Facebook seda ametlikult tegema pidi. Ehkki Kagan väidab, et blogipidajad olid oma lubadust murdnud, et nad ei avalda infot enne õiget aega, oli Facebooki marketingi-osakond pöördesse aetud.

3) Oskused. Kagan selgitab, et väikeses ettevõttes sai ta kõigega hakkama. Suur Facebook ning juhtiv ametikoht tähendasid aga seda, et mees jooksis kokku. Ta ei olnud võimeline suuri protsesse juhtima.

Ühel kenal hommikul kutsuti Kagan kohvikusse kohtumisele. Seal oli ka tema divisjoni asepresident Matt Cohler ning Noah teadis, et jutt ei tule ilus. Vallandamine oli tõsiasi, aga mis veel hullem, mees tembeldati ebausaldusväärseks. Ta viidi tagasi Facebooki kontorisse, võeti ära sülearvuti ja mobiiltelefon ning eskorditi välisukseni.

Kagan otsustas tol samal õhtul end pildituks juua ning lootis hommikul ärgates, et see kõik on olnud halb unenägu. Tal oli hea põhjus, miks olla väga löödud. Nimelt oli Facebookist just saamas ülemaailmne nimi ning tal oli kenake hulk firma aktsiaid. Selliste suurfirmade puhul on aga tavaliselt nii, et selleks, et aktsiad ka reaalselt endale saada, pead sa ettevõttes mõned aastad ka higi valama. Isegi kui sa ootad väga pikka aega, siis kõige olulisem on see, et ettevõte läheks börsile. Enne on aktsiaid väga raske maha müüa. Kagan oli ettevõttes olnud aga vaid aasta aega.

2012. aastal läks Facebook börsile.

2012. aastal kirjutas mees: „Kõik see läks mulle maksma 100 miljonit dollarit. On mis on. Lõppude-lõpuks hindan ma väga ka seda kogemust, mille ma olen saanud seal (Facebookis) mitte olles."

Täna on Facebooki väärtus veel kaks korda kasvanud ning selle megaettevõtte hinnaks on 190 miljardit dollarit. Noah Kagan on tänase seisuga ilma jäänud juba 190 miljonist dollarist.

Kagan on ettevõtte AppSumo tegevjuht.