“Keskmiselt kirjutatakse päevas välja 100 viivistasu otsust”, ütles pressiesindaja vahendusel Delfile Falck Eesti avalike teenuste divisjoni juhataja Kristjan Konks.

Augustikuised uued parkimistariifid ja parkimisalade muutumine tõid endaga kaasa mobiilmakseteenuse senisest suurema kasutamise. Viivistasu otsuste arv jäi teiste kuudega võrreldes peaaegu muutumatuks.

“Praeguste, meie käsutuses olevate andmete kohaselt võib öelda, et mobiilparkimine on suurenenud ligi veerandi võrra, mis näitab omakorda inimeste harjumist vastava teenusega”, lisas Kristjan Konks.

Tallinnas saab tasuliselt parkida ööpäevaringselt Vanalinnas hinnaga 48 krooni ja Vabaduse platsi parklas, hinnaga 24 krooni tund.

Südalinna alas maksab tööpäeviti kell 7-19 ja laupäeval 8-15 parkimine 24 krooni tund. Kesklinnas maksab tasuline parkimine 12 krooni tund ja kellaajad on samad mis südalinnas. Parkimiskella kasutamisega on parkimise esimesed 15 minutit tasuta.

Võimalike probleemide ja arusaamatuste puhul tuleks tööpäeviti ühendust võtta Falck Eesti Avalike Teenuste Divisjoni korrapidajaga aadressil Narva mnt 7, III korrus või helistada telefonil 6109407. Väljaspool tööaega vastab kõnedele Falcki juhtimiskeskus telefonil 1911.