Tele2 Eesti AS juhatuse esimees Toomas Tiivel edestas oma konkurente rohkete positiivsete hinnangutega, kogudes 60st võimalikust punktist 56,3. Fastleader Juhtimisauhinna võitjaks saamist toetasid AS Tele2 Eesti edukad majandusnäitajad.

Viie edukaima ning hinnatuima tegevjuhi hulka kuulusid veel AS E-Betoonelement tegevdirektor Vaido Leosk, AS Baltika peadirektor Meelis Milder, OÜ Celander Ehitus juhatuse esimees Roland Mäll ning AS Mecro tegevdirektor Priit Prints.

Fastleader Juhtimisauhinna väljaandmisel arvestati nii ettevõtete majandustulemusi kui ka keskastmejuhtide ning juhatuse liikmete hinnangut oma tegevjuhile. Majandusedu arvesse võtmisel lähtuti Äripäeva TOP 100 edetabelist ning kolleegide hinnangu puhul 360° tagasiside meetodist. Küsimustele olid kutsutud vastama Eesti 100 edukaima ettevõtte keskastmejuhid ning juhatuse liikmed.

„Fastleader.com tänab juhte aktiivse osavõtu eest küsimustike täitmisel. See võimaldab meil esile tuua tegevjuhte, kes väärivad üldsuse tähelepanu mitte ainult majandustulemuste vaid ka oma juhtimispõhimõtete osas,” sõnas Fastleader.com juht Endrik Randoja.

Kokku avaldasid oma tegevjuhtide juhtimispõhimõtete ja -võtete kohta arvamust veidi alla 200 keskjuhi ja juhatuse liikme.