Mõlemad kohvikud asuvad lennujaama uues reisijate terminalis; üks Schengeni piirkonnas ja teine sellest väljaspool asuval reisijate ootealal. Kohvikute menüüdes on erinevad salatid ja võileivad, kondiitri- ning pagaritooteid ning lai valik kohvijooke, teatas ettevõte.

Fazer Amica Eesti AS on tegutsenud Eestis 1993.aastast. Kuni 01. oktoobrini 2007 tegutsesid Fazer Pagarid ja Fazer Amica ühise juriidilise nime Fazer Eesti AS all. Alates 01. oktoobrist 2007 jätkab Fazer Amica oma tegevust eraldiseisva juriidilise isikuna.

Eestis tegeleb Fazer Amica toitlustamisega mitmes erinevas valdkonnas - koolitoitlustus, ettevõtete personalitoitlustus, avatud kohvikud ja söögikohad, peoteenindus ning teenindusköök, tegutsedes nii Tallinnas, Tartus, Võrus, Märjamaal, Jõhvis, Raplas ja Sakus. Täna töötab ettevõttes enam kui 600 inimest. 

Fazer Amica Tänassilma Teenindusköök on üks suurimaid kööke Eestis, mis varustab Tallinna-Helsingi liinil liikuvaid Nordic Jet Line katamaraane, Tallinna Kaubamaja Toidumaailma, Stockmanni Kaubamaja kulinaariaosakonda ja nüüdsest ka Tallinna lennujaama kohvikuid. Lisaks pakub Fazer Amica peoteeninduse ja catering-teenust erinevatel üritustel ja konverentsidel üle-Eesti.

Fazer Eesti kuulub Fazer Gruppi, mis sai alguse 1891. aastal asutatud perefirmast. Fazer Grupp tegutseb täna kümnes riigis, valmistades pagari-ja kondiitritooteid ning pakkudes ka toitlustusteenust. Fazer Grupi käive ulatus 2007. aastal üle 1 miljardi euro, kontsern annab tööd ligi 15 300 inimesele.