Oma idee elluviimiseks on vendadel vaja kokku saada 971,8 miljonit rubla. Lehe andmetel saatsid Mihhalkov ja Kontšalovski 16. märtsil Putinile kirja, milles palusid presidendilt abi kohvik-kulinaariaketi „Едим дома!“ (Sööme kodus! – eesti k.) loomiseks. Bränd ise on juba olemas ja kuulub Kontšalovski abikaasale, telestaarile ja näitlejale Julia Võssotskile. Temast peaks ühtlasi saama kogu keti esindusnägu.

Mihhalkovi ja Kontšalovski idee näeb ette, et kulinaaria-kiirtoidukohad oleks omakorda ühendatud väikeste poekestega. Toidukohtades pakutav toit valmistataks kohalikes väiketööstustes-köökides, kusjuures 30-40 protsenti pakutavast menüüst koosneks kohalikust toorainest. Väiketööstused-köögid aga hakkaksid toiduga varustama ka lastekodusid ja internaatkoole.

Vennad kirjutasid Putinile, et projekti eesmärk on „edendada impordi vähendamist ja luua alternatiiv lääne toidukettidele“. Äriplaan näeb ette, et plaani realiseerimisel on tasuvusaeg viis aastat. Pilootprojektina pakkusid Mihhalkov ja Kontšalovski välja variandi ehitada Moskvasse ja Kaluga oblastisse kaks väiketööstust-kööki, avada 41 söögikohta ja 91 kulinaariat.

Väljaandele teadaolevalt andis Putin 24. märtsil asepeaminister Arkadi Dvorkovitšile korralduse projekt läbi vaadata. Valitsusele lähedalseisva allika teatel toimus täna Dvorkovitši juhtimisel nõupidamine, kus osalesid majandusministeeriumi, põllumajandusministeeriumi, kaubandusministeeriumi ning Moskva ja Kaluga oblasti administratsiooni esindajad ning teemaks oli just Mihhalkovi ja Kontšalovski projekt.

Kontšalovski kinnitas lehele, et sellised plaanid on vendadel tõesti olemas, samuti kinnitas ta, et saatis Putinile kirja. Kontšalovski lisas, et „projekt vastab igati riigi strateegiale põllumajanduse ning väike- ja keskmise suurusega ettevõtluse toetamiseks“.