Finnair teatas, et tema reisilennukite täituvus oli möödunud kuul 62,5 protsenti ehk 7,9 protsenti võrra kõrgem kui eelmise aasta samal kuul. See on üks paremaid täituvusnäitajaid Finnairi tegevuse viimastel aastatel.

Eriti kiiresti ehk 40 protsendi võrra kasvas veebruaris reisijate arv Finnairi Aasia-lendudel. Seda tänu uue liini avamisele Hongkongi ning Bangkoki lendude muutmisele igapäevasteks. Pekingi suunal lisandus neljas reis nädalas.

Seoses suvise lennuplaani kasutuselevõtmisega alates 31. märtsist muutuvad Finnairi lennud veelgi sagedasemateks - iga päev lisandub üks täiendav lend Helsingi ja Pariisi vahel, mille tõttu näiteks prantslased saavad nüüd esmakordselt võimaluse tulla Soome ühepäevasele tööreisile. Igapäevasteks muutuvad lennud Dublinisse ning uute suviste sihtmärkide ses on Bergen, Murmansk ja Toronto.

Alates 31. märtsist läheb suvisele lennuplaanile üle ka Finnairi ühisettevõte Eestis Aero Airlines AS, mis hakkab esialgu teenindama tööpäevadel kuut edasi-tagasi lendu Tallina ja Helsingi vahel, laupäevadel kolme ning pühapäevadel nelja mõlemasuunalist lendu. Finnair jätab endale ühe edasi-tagasi lennu Tallinnasse igal tööpäeval.

Aero Airlines ASi tegevdirektori Tommi Aaltoneni kinnitusel hakkab lennufirma alates sügisest teenindama ka teisi liine.