Maailma suurim riiete internetipood Otto võttis Fits.me teenuse kasutusse selle aasta kevadel. Augusti alguses käivitus teenus USAs trende seadvas Gilt Groupe'i internetipoes. Tänavu on koostööd alustatud ka väiksemate Suurbritannia klientidega, kellele arveid väljastatakse, kirjutab Äripäev.

Arengufondi investeeringute divisjoni juhi Heidi Kakko sõnul on veel vara käibeprognoose teha, kuid idufirma puhul tähistavad esimesed maksvad kliendid olulist arenguetappi. Kakko lisas, et tavapäraselt järgneb sellele kiire kasvu faas, mida tuleb piisava ressursiga toetada, sh täiendavalt finantseerida.

Investorid muudkui maksavad. Senini on viis aastat tegutsenud Massi Miliano neelanud vaid investorite raha ja riiklikke toetusi, kokku kümneid miljoneid kroone. Lisaks on suurem osa ettevõtte omanikest andnud firma käigushoidmiseks ja palkade väljamaksmiseks 35protsendilise intressiga omakapitali konverteeritavat laenu.

Massi Miliano kõik majandusaastad on lõppenud põhitegevusest tuleva müügikäibeta ning kahjumis. 2010. aasta kahjum lähenes 7 miljonile kroonile, samal ajal kui esimesel kliendil lasti üüratute summade eest väljatöötatud lahendust aasta otsa tasuta kasutada.