Koostöölepingu alusel pakuvad mõlemad lepingupartnerid oma klientidele mõlema firma lende. Koos teenindatavate lennusihtide koguarv ulatub nüüd 11-ni.

Firma Flynordic tegevdirektori Maunu von Lüdersi arvates suureneb 2005. aasta kevadel konkurents lennureisijate saamiseks. "Firma Flynordic esimene tegevusaasta oli vägagi edukas. Meie uus kontseptsioon võeti nii Rootsis kui ka kogu Skandinaavias hästi vastu. See on kliendisõbralik ning ühtlasi ka majanduslikult soodus, mille tulemusena oleme klientide usalduse kiiresti võitnud. Tahame samasugust odavate hindade kontseptsiooni laiendada ka Skandinaaviast kaugemale suunduvatele lendudele ning selles suhtes on Sterling heaks partneriks. Võime lihtsalt kasutada oma ressursse tõhusamalt ja sel viisil vähendada kulutusi," selgitas von Lüders.

"Käsitleme seda kui head võimalust pakkuda enam lende ja optimeerida turul olevat lendude mahtu. Sedavõrd tiheda konkurentsiga turul peavad vastu vaid paindlikult ja dünaamiliselt tegutsevad ettevõtted, seetõttu suhtub Sterling koostöösse suurte ootustega," ütles firma Sterling müügidirektor Stefan Vilner.

* Koostöömarsruudid, mida teenindab Flynordic:

Berliin, Barcelona, Bordeaux, Budapest, Dublin, Kopenhaagen-Tallinn.

* Koostöömarsruudid, mida teenindab Sterling:

Alicante, Barcelona, Malaga, Nice, Praha, Göteborg-Kopenhaagen.