„Põlva Selveri juures oleva Post24 tuli kuller kaupa kappidesse tooma. Esialgu võttis suure koti autost välja ja viskas ükskõikselt maha, nagu seal oleks selline kaup, mis ei läheks katki. Kott oli pungil asjadest. Seejärel hakkas sealt asju ühe kaupa välja võtma ning kappidesse laduma. Natuke ladus ära, kuni sai aru, et see on liiga tüütu. Otsustas siis selle suure koti pahupidi keerata ja raputas need kõik maha. Kaup kukkus maha ja mainiks ära, et sellel ajal sadas ka vihma. Osad asjad kukkusid ikka kullerist natuke liiga kaugele, mistõttu usun, et mõni kaup sai kannatada kokkupõrkel. Seal polnud ainult pehmed asjad, mis võibolla poleks kannatada saanud, kuid olid igasugused kodutarbed ja muud esemed," kirjutas pealtnägija Facebookis.

Eesti Posti reaktsioon

Mõni aeg hiljem postitas Eesti Post "Post24 pakiautomaadid" Facebooki lehele järgneva sõnumi:

Head sõbrad, kes on tähelepanu juhtinud meie kulleri käitumisele täna Põlva Post24 pakiautomaadi juures. Tegemist on kahetsusväärse juhtumiga.

"Pildil nähtav kulleri käitumine on absoluutselt lubamatu ning mitte mingil juhul poleks tohtinud klientide pakkidega nii käituda. Seetõttu lõpetatakse kulleriga töösuhe," selgitas juhatuse liige Ansi Arumeel tänast juhtumit. Ta lisas: "Mul on väga piinlik, et meie töötaja nii hooletult käitus ja ma vabandan kõikide Post24 klientide ees."

Eesti Post tänab valvsat kodanikku, kes juhtumile tähelepanu pööras ning kutsub alati üles ka teisi tagasisidet andma, et saaksime ennast parandada ja areneda.

Kõnealune foto: