Tallinna lennujaama informatsioonist öeldi Delfile, et Tallinnas väljalendu ootavad reisijad kutsutakse tagasi lennujaama kinnisest tsoonist. Eelisjärjekorras paigutatakse hotelli TEZ Touri reisijad ning lastega reisijad.

Hommikune lend Türki pidi väljuma juba kell 5.30, kuid see lend ei ole praeguseks välja läinud. Väljumist planeeritakse kella 21.30 ajal, kuid kell 17 ei olnud selle kohta veel mingit kindlat infot. Samuti ei osatud lennujaamast öelda midagi selle kohta, milline on koju tagasilendu ootavate puhkajate olukord Türgis.

Sellega seoses hilineb ka kell 14.45 Türki väljuma pidanud lennuk, sest tegemist on sama lennukiga, mis pidi hommikul reisijad viima Türki ja sealt puhkajatega tagasi tulema ja uuesti Tallinnast väljuma. Hetkel ei ole lennujaama infotöötajatele veel teada, mismoodi lennufirma olukorra lahendab.

Üks võimalus oleks viia hommikused reisijad Türki ja tulla tagasi Tallinnasse uute reisijate järgi, et need omakorda hilinemisega sihtkohta toimetada. Lootus võib olla ka, et lennufirma leiab uue lennuki, millega reisijaid teenindada.

Delfi lugeja sõnul on nad olnud lennujaamas kella poole neljast hommikul. Oma vahepealseid seiklusi lennujaama ja tagasi kirjeldas lugeja nii: "Reis lükkub ja lükkub edasi. Vahepeal käisime nn ringreisil Ülemiste hotellis, kuhu astusime poole jalaga sisse ja sama kiiresti ka välja. Helistati ja teavitati, et meie lend väljub pooleteise tunni pärast," rääkis lendu ootav puhkaja.

Lennujaamast öeldi Delfile, et reisijad suunati vahepeal tõesti hotelli ja siis hotellist tagasi lennujaama, kuid kella 18.30 seisuga on reisijad taas hotellis. Esimeses järjekorras tegeletakse varahommikusele lennule minema pidanud puhkajatega, uut infot lubatakse pärast kella 20.00.

Lennu hilinemise põhjuseks on see, et äike lõi lennukisse. Lennuk on hetkel Tallinnas ja seda üritatakse korda saada. Liini teenindab Smartlynx.