Riskikapitalist Shervin Pishevar teatas aasta lõpus Twitteris, et ta kohtus Bryantiga 2019. aasta detsembris. Endine korvpallur kurtis, et ei ole rahul oma senise partneri Nike-ga ning ta plaanis suurfirma jätta, et luua oma korvpallijalanõusid tootev ja turustav firma Mamba. Selle omanikeks oleks korvallurid ise.

Pishevar lisas, et Bryant ei olnud rahul Nike'i turundusega, mis puudutas temanimelist tooteliini. Ta ei usaldanud ka Nike disainiotsuseid ning oli pettunud müüginumbrites.

2019. aastal müüs Bryanti tootesari 16 miljoni dollari eest ehkki mees oli juba kolm aastat olnud "pensionil". Sellega jäi ta maha Michael Jordanist (130 miljonit dollarit) ning samuti Nike'i heaks tegutsevatest LeBron Jamesist (32 miljonit dollarit) ja Kevin Durantist (20 miljonit dollarit).

Bryant liitus Nikega 2003. aastal, kui jättis maha Adidase. Kolm aastat peale liitumist tuli välja tema esimene tooteseeria.

Postituses on näha ka Mamba korvpallitossu disain. Pishevar ütles, et jalanõu oleks olnud ühendatud Mamba tervise-rakendusega, kust oleks saanud nii treeningnõu kui ka motivatsiooni-sõnumeid.