Niisiis, mida saab kolme miljoni euro eest?

Müügikuulutuses öeldakse, et saadaval on tuntud Soome arhitekti Ilkka Salo projekteeritud luksuslik ja omanäoline villa Keila-Joal, Türisalu maastikukaitseala ja Türisalu panga vahetus läheduses, 200 meetri kaugusel merest.

U-tähe kujuliselt paikneva hoonetekompleksi pärliks on kinnistut läbivale Türisalu ojale avaneva vaatega avar peahoone. Selle taga sisehoovis paiknevad mõisatallide stiilis ehitatud hobusetall ja garaaž seitsmele autole.

Türisalu oja servas, roosiaias, asuvad mugav suveköök ja aastaringselt kasutatav hubane teemaja. Kinnistu servas asub koppel kahele hobusele. Villa peahoones asuvad kaminaga 60m² suurune elutuba, avar köök, söögituba, magamistuba garderoobi ja vannitoaga (Villeroy&Bochi sanitaartehnika), saunakompleks, kabinet, majandusruumid. Hoone siseviimistluses on kasutatud vaid parimaid saadaolevaid materjale. Villa müüakse möbleeritult.

Garaažikompleksis on kohad seitsmele autole, millest kaks on soojustatud ja varustatud tõstuki, tööriistakappide ja kompressoriga. Garaažikompleksi teisel korrusel on kolm avarat magamistuba ja pesuruumid.

Tallihoones on kohad kahele hobusele, hobuste pesuruumid, söödaruum, ruum vankrile ja saanile, sadularuum, majandusruumid ning varjualune hobuste transportimiseks mõeldud treilerile. Aastaringseks kasutuseks mõeldud teemajas on põrandaküte, kahhelkividest ahi, konditsioneer, tehnikaga köök, söögilauad, puhkenurk.

Türisalu oja serval paiknevas välikaminaga suveköögis on suitsuahi, Weberi gaasigrill, wok- ja malmpannid. Suvel olemas kraanivesi. Hoonekompleksi peamaja ehitusel on kasutatud Lecaterm soojustatud väikeplokke. Kõrvalhooned on ehitatud Fibo väikeplokist. Garaaži ja talli ehitusel on kasutud metallkonstruktsioone.

Teemaja on ehitatud alumiiniumkarkassile. Kompleksi küttesüsteem on üles ehitatud maaküttel, mida vajadusel toetavad õli- ja elektriküte. Villa Katmandu turvalisuse tagavad hooneid ja territoorium igast küljest valvavad turvakaamerad.

Vaata rohkem fotosid siit.