Valikul said määravaks Samliku pikaajaline töö Estraveli reisibüroo arendamisel ning suutlikkus hoida ettevõtet läbi aastate tugevas rahvusvahelises konkurentsis, teatas Estravel.

Anne Samlik on ühtlasi esimene naine 21 aasta jooksul, kellele EBSi Aasta Ärijuhi tiitel on antud.

EBSi Aasta Ärijuht 2012 Anne Samliku sõnul peab hea ärijuht vaatama julgelt tulevikku, koondama enda ümber õiged inimesed ja neid motiveerima.

EBSi rektori professor Arno Almanni sõnul on Anne Samlik praegustele ja tulevastele ettevõtjatele eeskujuks eelkõige pikaajalise ja järjekindla töö eest eesmärkide saavutamisel.

Anne Samlik töötab Estravelis alates 1992. aastast, sellest viimased 12 aastat tegevjuhi ja juhatuse liikmena. Selle aja jooksul on Estravel kinnistanud oma positsiooni Baltikumi juhtiva reisibüroona, seda nii majandusnäitajate ja eeskujuliku teeninduse poolest kui ka valdkonna eestvedajana.

Möödunud aastal oli Estraveli käive suurem kui viiel lähimal konkurendil Eestis kokku. Anne Samlik panustab aktiivselt ka kogu Eesti turismisektori arengusse, olles pikaajaline Eesti Turismifirmade Liidu juhatuse liige ja asepresident.

Aasta Ärijuhi tiitlit annab EBS välja 1991. aastast. Tiitel antakse inimesele, kes on üles ehitanud tugeva ja elujõulise firma või firmade grupi, mille majandustegevus on silmapaistev.

Vaata pilte võitjast!