Ülemiste keskuse tegevdirektor Guido Pärnitsa sõnul ei ole tegu iluasjaga, sellel on väga selge funktsioon. „Kui inimene eskalaatoriga ei soovi teiselt korruselt alla sõita, siis võib ta valida selle renni. Selliseid võib siin-seal maailmas kohata. Nüüd on Eestis ka." Jutt ei käi kusjuures ainult lastest, renni mööda võivad alla lasta ka täismehed.

Olgu öeldud, et renn asub küll puhkenurgas, mis mõeldud rohkem lastele, kuid see kannatab tõepoolest ka emasid ja isasid. Kujutage pilti, et mõni vanem proua või härra seda kasutades oma jalavaeva vähendab. Seda kõike saab aga oma silmaga kaeda alates 23. oktoobrist.
Ülemiste keskus
Siit aga võite näha teadaolevalt maailma pikimat sisetingimustes olevat renni. See on 50 meetrit pikk ja läbib viit korrust. Asub see ühes Malaisia ostukeskuses. Seegi on peamiselt mõeldud lastele, kuid nautida saavad seda ka täiskasvanud.
Teine detail, mis silma jäi on laes asuvad efektsed rõngad. Visuaalselt vahvad on nad ka, kuid neil on ka teine funktsioon - need takistavad kaja tekkimist ruumis.
Ülemiste keskus