Kinnisvara24 kuulutuses kirjutatakse. et maja müügihind on 2,4 miljonit eurot, aga maja pakutakse samal ajal ka üürile. Üürikuulutuse kohaselt on villa üürihind 3500 eurot kuus.

Müügikuulutuses on kirjas, et Soome arhitekti poolt loodud maja on peamiselt ehitatud klaasist, igast toast avanevad imelised vaated Pirita jõele ja kloostrile. Majale on paigaldatud õhk-vesi soojuspumbad, igakuised kulud on väga mõistlikud.

Villa ise on 280 ruutmeetri suurune 3 magamistoaga, 3 vannitoaga, raamatukogu/töötoaga, kahe köögi, kahe elutoa ja saunaga funktsionaalne eramu.
Kinnistul paikneb lisaks eraldi külalistemaja, enda köögi, elutoa, magamistoa ja saunaga.

Jõeääres paikneb veel eraldi saunamaja, maja paatide vms hoiustamiseks ning veel üks maja, mida on võimalik kasutada panipaigana või lisa garaažina. Elumaja kõrval paikneb ka suur garaaž kahele autole, kolmandale autole olemas katusealune.

Teisele poole maja jäävad ajaloolised Pirita Kloostri varemed, millest osa ulatuvad lausa kinnistule ja on efektselt välja toodud.

2015. aasta detsembris kirjutas Kroonika, et viimati laiahaardelist internetiäri juhtinud William Vesilind otsustas rännata pere kõrvalt kogemustejahile laia maailma.

„Ma ei taha elada nii, et ma alles kakskümmend aastat hiljem saan hakata mõtlema enda asjade peale, siis kui mu keha on juba väsinud ja ma olen äkki haige,“ sõnas William. Ta Kroonikale. Selle sajandi alguses Ameerikast Eestisse äri ja pere investeeringuid juhtima tulnud William on tuntud väliseestlase, ajakirja National Geographic endise fotoajakirjaniku Priit Vesilinnu poeg.