Vedomosti analüüsis 716 majanduslike huvide deklaratsiooni, nende seas president, peaminister, ministrid, riigiduuma saadikud ning Kremli juhtivatel kohtadel olevad ametnikud.
Mitmed ametnikud on deklareerinud, et nende perekonnal on mitu ühte marki autot.

Mercedes-Benzi nimi tuleb deklaratsioonidest välja 176 korral. Neist kõige populaarsem mudel on sedaan S500- neid oli deklaratsioonides 26. Teiste seas on seilne sõiduk senaator Viktor Abramovil ning saadik Andrei Skotšil.
Samuti on populaarne GL klassi maastur- sellise sõiduki deklareerisid 25 ametnikku. Nii on mudel GLS 350 transpordiminister Jevgeni Ditrihil.

Populaarsuse edetabeli teisel kohal on Toyota. Seda marki on deklaratsioonides nimetatud 135 korda. Ametnike lemmimudel on Toyota Land Cruiser- neid on deklaratsioonides 72. See auto kuulub teiste seas siseminister Vladimir Kolokoltsevile ning põllumajandusminister Dmitri Pastruševile.

Kolmandal kohal on Lexus, mida on nimetatud 65 deklaratsioonis. Kõige populaarsem mudel seejuures on maastur RX. See auto on pupulaarne saadikute naiste seas.

BMW on neljandal kohal 55 autoga. Kõige populaarsemad mudelid on maasturid X5 ja X6.

Briti autotootja Land Roveri sõidukeid on märgitud 53 korral. Luksuslikku maasturit Range Roverit on seejuures deklareeritud 35. korral.

Volkswageni sõidukeid on nimetatud 38 korda. Kõige populaarsem on maastur Touareg, mille on deklareerinud ka kompartei juht Gennadi Zjuganov.

Kõige populaarsemate automarkide TOP10 sise mahuvad ka Venemaa enda autotootjad. Ametnike autopargis on 37 Ladat.

TOP 10 kaheksandal kohal on Audi, mida deklaratsioonides on nimetatud 37 korda ning kõige sagedamini maastureid Q5 ja Q7.

Porsche on deklaratsioonides nimetatud 30 korda. Suurem osa ametnikke eelistab maasturit Porsche Cayenne’i.

Ning TOP10 lõpetab Jaapani autotootja Nissan, mida on nimetatud deklaratsioonides 27 korda, kõige sagedamini Qashqaid ja X-Traili