Kuigi Haabersti linnaosas Merirahu elamurajoonis ja Kopli lahe kaldal asuvas modernses eramus on 329,40 m2 kasutatavat pinda, siis tubasid on seal ainult neli. Krundi kogupindala on 1694 m2. Hoone maksumus on 1,5 miljonit eurot.

Maja on ehitatud 2010. aastal. Maja on modernse arhitektuuri ning hästi läbimõeldud kahekorruselise avara planeeringuga, mille eluruumide pindala kokku on 329,4m2. Majas on kaunis elutoa hall, mille laekõrgus on 7m.

Majja on loodud nn targa maja süsteem. Kogu maja on võimalik internetist jälgida (valgustust, soojust, kaameraid jne). Esimesel korrusel paiknevad garaaž kahele autole, esik, suur ja avar elutuba, köök, saunakompleks. Teisel korrusel paiknevad avar trepihall, kolm magamistuba, kaks vannituba ja garderoob.

Õhtupäikese poolsel terrassil on võimalik nautida välimullivanni mõnusid. Imearmsa rohelise elupuude heki varjus on suurepärane tunne lõõgastuda merevaatega saunalaval leili võttes ning hiljem kihisevat välimullivanni vannis peale rüübata!

Vaata juuresolevast galeriist, milline maja täpsemalt välja näeb!

Vanalinnas Pikal tänaval on aga 2,5 miljoni eest müügis tegutsev hotell Pikk 49 Residence Tallinn. Hotellis on 15 tuba ja 746,7 m2 kasutatavat pinda. Krundi kogupindala on vaid 267 m2.

Pikk 49 Residence paikneb ajaloolises 1700 aastast pärinevas hoones, mille interjööri loomiseks on omavahel ühendatud nii kaasaegsed kui ajaloolised elemendid. Kõikides apartementides on pesumasin, privaatne vannituba fööniga ja elutuba. Paljudes on samuti eraldi magamistuba.

Kokku on hotellis 8 apartamenti, samuti kontoriruum ja saunakompleks allkorrusel põranda soojustusega. Apartamendid on suurusega 45 m2 kuni 80 m2, mis on mõeldud 1 kuni 4 inimese majutamiseks, üks on suurem ning mahutab kuni 6 inimest. WiFi-ühendus, kaabeltelevisioon.

Hotell asub Tallinna Eaekoja vahetusläheduses, Toomkirik on 450 meetri kaugusel, Viru väljak asub 600 meetri kaugusel. Tallinna lennujaam paikneb hotellist 15-minutilise autosõidu kaugusel. Kõrval on kõik mugavused: kohvikud, kauplused, klubid, muuseumid ja Vanalinna vaatamisväärtused.

Renoveerimistööd on tehtud 2008. aastal. Katus on hiljuti renoveeritud. Pikk 49 Residence on külastajaid vastu võtnud alates 12. jaanuarist 2010.

Vaata galeriist, milline hotell seestpoolt välja näeb!