Robert Kiyosaki tutvustas oma äsja eesti keeles ilmunud uut raamatut „Uus võimalus. Sinu rahale, Sinu elule ja meie maailmale“, kus ta ennustab ta, et järgmisel aastal saabub finantskriis, ja pakub selle ettevalmistamiseks ja tulekuks lahendusi.

Ärilehe intervjuud Robert Kiyosakiga saab lugeda siit.

Edu Akadeemia poolt Eestisse esinema kutsutud Robert Kiyosaki on maailmas müünud üle 35 miljoni raamatukoopia.

Tema partner, Kim Kiyosaki edukaim raamat „Rikas naine“ on naistele mõeldud raamat investeerimisest. Kim Kiyosaki alustas ärimaailmas Honolulu reklaamiagentuuris töötades 25 aastaselt. Ei läinud kaua, kui tema ärivaist end ilmutas ning juba kaks aastat hiljem lõi ta oma rõivafirma. Veidi pärast seda ühines Kim Robertiga partnerina tema firmas, mis koolitas ja nõustas kümneid tuhandeid ettevõtlusega tegelevaid inimesi.

1989. asus Kim tegelema kinnisvaraga, ostes Oregonis väikese, kahe magamistoaga maja. Täna ostab, müüb ja vahetab Kimi kinnisvarafirma miljonite dollarite väärtuses kinnisvara. 1994. aastal müüs perekond oma seminaride äri ning 1997. aastal asutasid nad ettevõte, mis levitab Rich Dad sõnumit läbi raamatute, mängude ja muude haridusvahendite üle maailma.