Rocca al Mare arendaja lubab kaubanduspinda suurendad ligi kolmandiku võrra. „Suuruses võistlemine pole meie jaoks eesmärk, pigem panustame ehituskvaliteeti ja sellesse, et inimestel oleks siin hea olla. Laienedes pöörame erilist rõhku eeskätt meelelahutus- ja teenusasutuste osakaalu suurenemisele," selgitas Citycon Eesti kaubanduskeskuste juht Helen Metsvaht. „Lisanduvast mahust moodustab praeguste plaanide järgi kaubanduspind neljandiku, teise neljandiku hotell ja korterid ning ülejäänu on mõeldud büroodele ja koostöötamise keskusele."

Esialgu on tegemist visiooniprojektiga - nii hoonete välisilmed, mahud kui paiknevus võivad olulisel määral muutuda. Citycon saab täpsemaid plaane esitada loodetavasti tuleval aastal, seni toimuvad konsultatsioonid erinevate osapooltega ning alustatakse projekteerimist.

Kokku plaanitakse arendada juurde maksimaalselt 88 000 ruutmeetrit pinda. Kaubanduspinda suurendatakse esialgsete plaanide kohaselt kuni 20 000 ruutmeetrit. Põhiosa mahust tuleb tänase parkla arvelt, mis asendatakse parkimismajaga.

Rocca al Mare kaubanduskeskuse üldpind on 74 600 ruutmeetrit.

Citycon on Põhjamaade kaubanduskeskuste arendaja ja kinnisvara investeerimisfirma. Koos Kristiine Keskusega omab ja haldab Citycon kokku 43 kaubanduskeskust Soomes, Rootsis, Norras, Taanis ja Eestis.