Blauhausi viimases aruandes seisab, et ettevõte tegeleb kinnisvara arendamise ja üürimisega. Mäekalda 13 kuulub Blauhausile ja osaühingule Villa Kadriorg. Viimase omanik on Silver Lume (34). Tema osaühingu 2012. aasta kahjum oli 7538 eurot. Seejuures kinnisvarainvesteeringuid oli aruandes kajastatud 155 592 euro eest. Kohustuste summa küündis 173 367 euroni.

Peale Kadrioru südames asuva kinnistu kuulub Blauhausile ka Nõmmel, aadressil Toome 3 asuv hoone. See on välja üüritud. Blauhaus kavatseb Mäekalda 13 asuvasse hoonesse rajatavad korterid kas välja üürida või maha müüa. Maja peaks valmima järgmise aasta aprillis.

Blauhausi 2012. aasta aruanne annab veel teada, et tänavu oli plaanis suurendada osalus tütarfirmas Maakri Keemiline Puhastus OÜ seniselt 80 protsendilt ja omandada selles 100%-line osalus. Selle teostumisel ühendati OÜ Blauhaus ja OÜ Maakri Keemiline Puhastus. Ühendavaks ühinguks oli OÜ Blauhaus. Äriregistrist selgub, et tehing toimus maikuus.

Selleks aastaks oli kavandatud ka kahjumit teeninud sidusettevõte OÜ Sunpower - see tegeleb solaariumiteenuse pakkumisega - taas kasumisse viia.

Kui solaariumiäri ajab sakslane edasi, siis Maakri tänava keemilise puhastuse tegevuse on ta lõpetanud.

Järgnevalt saate vaadata fotosid järgmisel kevadel valmivast majast: