Tehingu väärtus on 10 miljonit eurot, mis on USS Security Eesti ASi nõukogu esimehe Urmas Sõõrumaa sõnul Eesti turul märkimisväärne summa. "Viimasel ajal ei ole palju tehinguid, mille väärtus ulatub 10 miljoni euroni," sõnas ta tänasel pressikonverentsil.

Pristis AS jätkab oma kaubamärgi all tegutsemist nõrkvoolu lahenduste pakkumise ja tehnosüsteemide hooldamisega.

Senise K Grupp Turvateenused ASi aktsiakapitali laienemise kaudu loodi uue ärinimega ühendettevõte USS Security Eesti AS, mille 40%lise osalusega aktsionäriks on Pristis AS.

Ettevõtte 2012. aasta käibeprognoos on 12 miljonit eurot ning eeldatav turuosa järgmise aasta lõpuks 25 protsenti. Praegu ulatub turuosa 18 protsendini.

“Täna on turvaturg tasakaalust väljas,” selgitas Sõõrumaa.

“Turvateenuse osutamine on eelkõige usalduse müük ning mida lähemal kliendile on otsustajad, seda usaldusväärsem on ettevõte. Senised suured tegijad on jäänud klientidele kaugeks, kuid omanike mõju ja pühendumus on teenuse osutamisel minu meelest esmatähtsad, eriti nii väiksel turul kui Eesti. Suures osas tänase kliendi mure kõigile omanikele hinge ei lähe. Kunagist esimese tulemise kliendilähedust teenuse osutamisel igatsevad taga aga paljud – just seda me tahamegi pakkuda. Meie suur võimalus on teha ärilisi otsuseid eelkõige kliendi ootustest lähtuvalt.”

“Uue kaubamärgi USS Security Eesti sünd on minu teine tulemine turvaturule,” märkis Sõõrumaa.

“Ühendettevõttel on võimas stardipositsioon, millega suudame lähiaastatel saavutada väga palju. Näljastel on lihtsam kasvada – ma ei välistaks, et suudame pikas perspektiivis saada turuliidriks – meie kogemus näitab, et see on võimalik. Paljud kliendid on meie poole pöördunud, et saada personaalset teenust, kuid seni oleme olnud liiga väikesed, et kõiki soove täita. Ühendatud jõud annavad meile nende ootuste täitmiseks väga hea võimaluse."

„Meil on nüüdsest valveteenuse vallas turvaturul selge teine positsioon,” lausus Pristis ASi nõukogu esimees Indrek Sepp.

“Meil mõlemal Urmasega on 20-aastane turvaturul tegutsemise kogemus. Pristis omaltpoolt pakub ühendettevõttesse uue taseme turvalisuses, mis läbi innovaatilise tehnoloogia loob kliendi jaoks käegakatsutava lisaväärtuse. Turvateenus läheb täpsemaks ja paremini jälgitavaks, seega kiiremaks. Eesti omanike pühendumus tagab personaalse teenuse, kuna ettevõtet juhime täielikult Eestist. Turvateenus on eelkõige usaldus – see on teenus, mida käega katsuda ei saa. Usaldada saab seda, mida sa tunnetad ja tajud. USS Security Eesti pakub usaldusel põhinevat turvatunnet.”

USS Security Eesti ASi juhatuse esimees Sven Nuutmann ütles, et USS Security katab oma pakutavate teenustega pea kogu Eesti. “Turvateenus suures muutuses,” märkis Nuutmann.

“Uued tehnoloogilised lahendused annavad võimaluse asendada või täiendada mehitatud valveteenust. Olenemata väga kiirest kasvust on meile esmatähtis personaalne klientidega suhtlemine, mis on olnud võrreldes suuremate konkurentidega meie selgeks konkurentsieeliseks. Lisaks klientidele on ettevõtte suurimaks väärtuseks ettevõttes töötavad motiveeritud ja järjepidevalt koolitatud töötajad. Üle 1000 töötajaga ettevõte on Eestis märkimisväärne firma. Arvestades meie eesmärke, annab USS Security Eesti kõigile senistele töötajatele värsket motivatsiooni ja arenguvõimalusi organisatsiooni sees ning klientidele kindluse ja turvatunde. Prognoosime, et järgmisel aastal kasvatab USS Security Eesti AS valveteenuse turuosa Eestis ca 25%ni ning käive 12 miljoni euroni.”