Aastaringselt soojustatud angaar mahutab 8 keskmise suurusega äriklassi lennukit ning ühte Boeing 737 mõõtu lennukit. ASilt Tallinna Lennujaam hakkab hoolduskompleksi rentima ärilennundusega tegelev Panaviatic AS.

“Ettevõtluskeskkonna areng eeldab mitmekülgset infrastruktuuri,” märkis majandus- ja kommunikatsiooniminister Urve Palo. “Lennundus on Eesti jaoks olulise tähtsusega, millele tuleb pöörata igakülgset tähelepanu. Ärilennundus pakub paljudele ettevõtjatele alternatiivi mugavaks äriajamiseks ka juhtudel, kui liinilennud ei ole piisavalt kiired. Usun, et seeläbi saab Eesti juurde nii uusi investeeringuid kui ka töökohti.”

“Lennujaama jaoks on kõik lisanduvad teenused teretulnud, sest muudavad Tallinna atraktiivsemaks nii lennufirmadele kui reisijatele,” sõnas Tallinna Lennujaama juhatuse esimees Rein Loik. “Panaviatic on olnud usaldusväärne koostööpartner, kes suudab tuua Tallinna nii uusi lennukeid kui ka uusi lendajaid. Kindlasti aitab äsjavalminud hoolduskompleks kaasa ka sellele, et uued lennufirmad saavad julgemalt mõelda uute lendude avamisele Tallinna.”

Ärilennukite hoolduskompleksi rajas Tallinna Lennujaam, mida hakkab Lennujaamalt rentima Panaviatic AS. Investeeringu maht oli ligi 5 miljonit eurot. Kompleksi ehitas Astlanda Ehitus OÜ.