FOTOD: Tallinna toidumessil valiti Aasta Kokka ning pakuti uudistooteid


FOTOD: Tallinna toidumessil valiti Aasta Kokka ning pakuti uudistooteid
Foto: Rene Suurkaev, Eesti Päevaleht

Tänagi veel kestval Tallinna toidumessil Food Fair 2011 pakuti head ja paremat Eesti tootjatelt, valiti Aasta Kokk ja Kelner ning pandi paika Jõulutooted 2011.

Toidumessil Food Fair 2011 valiti ka Eesti Aasta Kokk, kelleks osutus Vladislav Korpusov restoranist Ö ning valiti ka Eesti Aasta Kelner, kelleks osutus Tiiu Parm.

Lisaks auväärsetele autasudele ja tiitlitele võis messil näha palju uut ja huvitavat hambaalla panekuks. Tutvustati uusi kodumaiseid sini- ja valgehallitus juuste, põdraverest verikäkke ning Türgi jogurtit.

Lisaks sai anda oma panuse Jõulutoode 2011 valikusse. Aasta jõulutoode valitakse vorstide, verivorstide, pasteetide, sültide, glögide, õllede ja saiatoodete hulgast.