Vivos Europa One saab olema suurejooneline ellujäämiskompleks Saksamaal Rothsteinis. Seda saaks kasutada siis, kui jõuaks kätte kaua oodatud maailmalõpp.

Vicino on ise öelnud:

"Me elame ilmselgelt ohtlikul ja muutuval ajal, millest väheinformeeritud enne aru ei saa, kui ohud on silmaga näha. Me ei saa ennustada, aga me saame valmistuda."

Mehe plaanitav "punker" ei ole mingi lihtne maaalune kelder. See on kõikide mugavustega maailm. Vicino plaanib pileteid müüma hakata juba sel aastal. Ei ole teada, mis on pileti hinnaks, kuid tema väljaöeldust võib järeldada, et sinna ei pääse vaid superrikkad. Kaugel sellest. Ta soovib "Noah laeva" pardale valida inimesi nende oskuste järgi. Tõepoolest, kui on soov pärast maailmalõppu maailm uuesti üles ehitada, siis on sul tennisemängijate ja fondihaldurite kõrvale vaja ka sinikraesid.

Selles planeeritavas kõikide mugavustega (basseinid, kinod, jõusaalid, luksuslikud eluasemed jpm) maa all asuvas kompleksis saaksid inimesed hakkama ligi aasta aega. Siin elaksid inimesed üle nii tuumaplahvatuse, keemiasõja kui ka kõikvõimalikud looduskatastroofid tsunaamidest maavärinateni.

Ei ole veel teada, millal Vicino grandioossne plaan lõplikult teoks saab. Loodame, et maailmalõpp enne kätte ei jõua.

Vaata fotosid tulevasest kompleksist siit.