Tallinnas Kloostrimetsas, Pirita jõe ürgoru maastikukaitsealal asuv villa on viimaste aastate jooksul korduvalt müügis olnud. Näiteks 2014. aastal küsiti eramu eest 1,6 miljonit eurot. Kaks aastat hiljem langes hind miljoni kanti ja nüüdseks on kukkunud 890 000 euro peale.

2005. aastal ehitatud villa on 3-korruseline: soklikorrusel asub avar saunakompleks koos mullivanni ja riietus- ning puhkeruumiga, eksklusiivne veinikelder, wc, kaks panipaika, õliküttel töötav katlamaja.

Esimesel korrusel on avatud köögiga elutuba, magamistuba, duširuum, 2 wc-d, ruumikas esik koos sisseehitatud garderoobi ja sahvriga, eraldiasetsev majapidamisruum koos pesumasina, kuivati ja sinna juurde kuuluva mööbliga.

Teisel korrusel on avar elutuba, 2 magamistuba, raamatukogu/kabinet (prantsuse rõduga), 2 duširuumi ja 2 wc-d. Lisaks on eraldiasetsev garderoob koos vastava mööbliga.

Kinnistu suurus on 1672 m2.

Krundil asetsevate hoonete arhitekt on Allan Strus ning villa sisekujundaja Merle Eek. Maja ja garaaži esine on kaetud kiviparketiga, aias kasvavad igihaljad elupuud, mägimännid, dekoratiivkuused, mõned rododendrod ja roniroosid.