Ta on ametlikult esimene inimene maailmas, kelle käes on McLaren P1, Ferrari LaFerrari ning Porsche 918 Spyder. Selle kõige koguhind on 4,6 miljonit dollarit.

Bailey on kollektsionäär, kelle kogus on 30 superautot. 55-aastane mees on nelja lapse isa ja kolme lapse vanaisa. Ta teenis oma rikkuse müües 43 miljoni dollariga telefonikonverentsi teenust pakkuva ettevõtte.

Bailey reis algas McLaren P1 roolis, mil hinnaks 1,4 miljonit dollarit. Seda toodeti ainult 375 eksemplari. Bailey oma oli järjekorras teine auto, mis tootmisest tuli.

Ferrari LaFerrari maksab 1,85 miljonit dollarit. Neid toodeti vaid 499 tükki. Auto ostmisel on reeglid - sa pead ostma lisaks veel ühe hiljuti välja antud Ferrari mudeli ning 10 aasta jooksul pead sa olema omanud kuute Ferrarit. Kui ost oli sooritatud, siis läks Paul Ferrari rooli ja abikaasa Selena võttis üle McLareni juhtimise. Sealt suunduti Porsche salongi.

Porsche 918 Spyder maksis neile 1,2 miljonit dollarit. Neid autosid toodeti kokku 918, aga kõik need on tänaseks maha müüdud.

Bailey sõnul elab ta sürreaalset elu. „Kolme sellise auto omamine ei tundu reaalne," ütles mees.

Erinevalt teistest autokogujatest plaanib mees kolme autoga ka sõita. Ta pakub ka teistele võimalust sõitu proovida, müües pileteid. Tulu läheb heategevuseks.

Niisiis on Paul Bailey esimene inimene maailmas, kel on olemas autode „püha kolmainsus". Kadestame.