Valgusküllase ja ruumika sõitjateruumi looja on Helsingi tippfirma dSign Vertti Kivi & Co.

Mõlema klassi sõitjateruumis on suured panoraamvaatega aknad ja mugav istekohtade paigutus. Kõik Finnairi mudelid A350 on varustatud ka WiFi-ühendusega.

297 istekoha hulka kuuluvad 46 istet äriklassis paigutusega 1 + 2 + 1. Nii on kõigil äriklassi reisijatel vahekäigule otsene juurdepääs. Istmeid Zodiac Cirrus III saab muuta mugavateks vooditeks, 16-tolline puuteekraaniga parda-meelelahutussüsteem sisaldab paljudes keeltes filme, telesaateid, muusikat ja muud tellitavat digitaalset sisu. Äriklassi istmed on varustatud ka vahelduvvoolu ja USB-pistikutega.

Turistiklassis on mugavad kitsama joonega istmed Zodiac Z300 paigutusega 3 + 3 + 3, mille istmetevaheline kaugus on ligikaudu 80 cm. Turistiklassi sõitjateruumi ees on 43 istet Economy Comfort, millel on mugavamad peatoed, kvaliteetsed kõrvaklapid ja 10 cm rohkem jalaruumi. Kõigil turistiklassi istmetel on 11-tolline puuteekraaniga parda-meelelahutussüsteem ja USB-pistikud.

Finnair plaanib esimesed lennukid A350 kasutusele võtta järgmise aasta teises pooles, lennates kõigepealt Shanghaisse, Bangkokki ja Pekingisse, 2016. aastal lisatakse lennud Hongkongi ja Singapuri.