Vanalinna Hariduskolleegiumi ja Gustav Adolfi Gümnaasiumi õpilasfirmasse kuuluvad Juhan Kokla, Kaspar Kuus, Hannah Caroline Segerkranz ja Christopher Roosla. Noori juhendab Kristel Rannaääre. Žürii hindas väga tugevat meeskonda ja suurt käivet – kakaojoogi valmistamiseks mõeldud lusikaid suutsid noored müüa ligi 9000 euro eest.

II koha pälvis õpilasfirma Pürg Hugo Treffneri ja Tartu Tamme Gümnaasiumist. Õpilasfirma Pürg valmistab pressvildist teklikotte. Ta on leidnud nišituru ja tunneb hästi oma sihtrühma. Oma müügisihid on õpilasfirma seadnud juba Eestist kaugematelegi turgudele.

III koha pälvis õpilasfirma Cheeset Võru Gümnaasiumist. Noored pakuvad komplekti koduseks juustuvalmistamiseks.

Lisaks jagati mitmeid eripreemiaid.

Coca-Cola eripreemia sotsiaalse vastutustunde eest läks õpilasfirmale Sibis. Nemad võitisid ka Internetis toimunud rahvahääletuse.

SEB eripreemia pälvis kitsepiimajäätist valmistav õpilasfirma Jätsu.

UC Rendi toote disaini eripreemia sai õf Notebase.

Tartu linna preemia sai õpilasfirma Magusad Küsimused.

Õpilasfirma programmi arendamist ja võistluse läbiviimist rahastab programm "Ettevõtlikkuse ja ettevõtlusõppe süsteemne arendamine kõigil haridustasemetel" (EETA) Euroopa Sotsiaalfondist. Võistluse läbiviimist toetasid Tartu Ärinõuandla ja Tartu Linnavalitsus.

Eesti parim õpilasfirma esindab Eestit Euroopa õpilasfirmade võistlusel Šveitsis. Eesti parima firma riietab võistluseks stiilseks ja moodsaks Baltika Moetänav.