Sosin oli Kazanis väidetavalt selleks, et osaleda raviseansil, et lahti saada narkosõltuvusest. Noormees väidab, et ema andis talle mingeid tablette, mis tema katuse sõitma panid - ta hakkas nägema hallutsinatsioone.

Politsei püüdis Sosini kinni hotelli koridorist, kus ta aluspesu väel kooserdas. Ta oli tõsises narkojoobes.

Meediasse on lekkinud fotod, mis on tehtud sündmuskohal ning kust on näha, et proua Novikova-Sosina surnukeha lebab verega määrdunud voodis. Naist oli enne pekstud ning siis kägistatud, tõenäoliselt mobiililaadijaga, mida võib ka ühel fotol näha.

Egor Sosin õpib väidetavalt Londonis ning on Venemaa ehitusmagnaadi Igor Sosini poeg. Vana Sosin omab kinnisvara üle maailma. Tapetud naine oli Igor Sosini endine naine.

Pealtnägijate, õigemini pealtkuuljate, sõnul tülitsesid ema ja poeg sel päeval pikalt ja lärmakalt. Neil tekkis mõte kutsuda politsei, kuid see jäi tegemata.

Sotsiaalmeedias on Egor Sosin kirjutanud, et õpib Hulti Rahvusvahelises Ärikoolis Londonis.

Ta on öelnud, et ei soovi vanematest sõltuda ja tahab miljonäriks saada ise.

Sosin seenior on tuntud kui Starik Khottabychi kaasasutaja. Tegemist on ehitus- ja remondigigandiga. Teda on tihti nähtud Cote d'Azuri kuurortites, mis on rikaste ja kuulsate mängumaa.

Eelmisel aastal ostis ta Sharon Stone'ilt kleitide kollektsiooni, mis maksis miljoneid dollareid. Need ostis ta oma tänasele abikaasale.

Vaata fotosid siit. Ettevaatust, need võivad olla häirivad.