Ärikasum ja maksustamiseelne kasum osutusid suuremateks kui algselt märtsis CeBIT-il teatati. Maksustamiseelset kasumit mõjutasid ümberstruktureerimiskulud 59 miljoni euro ulatuses, jättes selle 91 miljoni euro tasemele. Vaid ühe aasta jooksul on suutnud ettevõte ümber korraldada oma teenuste pakkumise üksuse ITPS (IT Product Services), mis on olnud Fujitsu Siemens Computers BV Holdingu osa alates 1. aprillist 2006, teatas Fujitsu Siemens Computers.

Fujitsu Siemens Computersi president ja tegevdirektor Bernd Bischoff ütles tulemusi kommenteerides: “Keerulisel ja tugeva konkurentsiga turul on ettevõte jätkuvalt suutnud süstemaatiliselt järgida oma poliitikat – kasumlikkus enne puhastulu. Ärikasumi kasvu saavutamine turul, kus märksõnadeks on langev hind ja vähenev kasumimarginaal, kinnitab, et me oleme teinud õiged strateegilised valikud. Viimase majandusaasta jooksul oleme pannud nurgakivi ettevõtte pikkaajalisele konkurentsivõimele ning meil on õnnestunud muuta oma teenused äriliselt kasumlikuks.”

Majandusaastal 2007/2008 kavatseb Fujitsu Siemens Computers keskenduda püsivale ja tulutoovale kasvule. Kulusäästu- ja restruktureerimisprogramm, mille ettevõte möödunud majandusaastal rakendas, annab juba praegu märkimisväärseid tulemusi.

Teenuste pakkumise üksuse ITPS integreerimine tähendab, et Fujitsu Siemens Computers muutub tõeliseks lahenduste pakkujaks infrastruktuuri alal, pakkudes oma klientidele suurel valiku teenuseid – alates konsultatsioonist ja disainist kuni elluviimise ja müügijärgse teeninduseni. Ettevõtte innovaatilisust näitab maailmaplaanis esirinnas olevad tehnoloogilised lahendused nagu BladeFrame või FlexFrame.

Fujitsu Siemens Computers prognoosib kasvavat nõudlust 2007. aastal, hoolimata tugevnevast ja konkureerivast turust. „Me tunneme et oleme hästi varustatud vastamaks turul valitsevatele väljakutsetele ja usume, et see kindlustunne viib ka tulude kasvuni,” sõnas Bernd Bischoff kokkuvõtlikult. „Me oleme laiendanud meie poolt pakutavaid teenuseid strateegilistes DDC ja mobiilsuse valdkondades, mis tugevdavad meie kliendisuhteid, suurendavad meie võimet nii areneda kui ka tugevdada partnerlussuhteid, mis meil seni nendes valdkondades on tekkinud.”

Fujitsu Siemens Computers on juhtiv Euroopa infotehnoloogiaettevõte, mis pakub tooteid, teenuseid ja lahendusi info mobiilsuse tagamiseks ning dünaamiliste andmekeskuste tarbeks. Ettevõtte lai tootevalik hõlmab kogu arvutivalikut alates pihuarvutitest ning lõpetades suurte peaarvutite ja salvestussüsteemidega. Fujitsu Siemens Computers turustab oma tooteid peamiselt Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas ja pakub oma teenuseid rohkem kui 170 riigis üle maailma. Ettevõte teeb igapäevaselt aktiivset koostööd oma emafirmadega Fujitsu Limited ja Siemens AG. Fujitsu Siemens Computers on sotsiaalselt vastutustundlikku käitumist propageeriva algatuse ÜRO Global Compact liige.