"Rocca al Mare kaubanduskeskuse korraldatud mehitatud valve hankel ei osutunud meie võitjaks. Miks, seda tuleb küsida hanke korraldajalt," ütles G4Si turundus- ja arendusdivisjoni direktor Andres Lember Delfile.

"Ühtegi pretensiooni ei ole keskusel G4Sile teenuse kohta olnud. Küll aga jäävad G4Si turvatöötajad Rocca al Mare kaubanduskeskusesse ka pärast 1. märtsi alles - meil on seal palju kliente, kelle teenindamiseks jääb keskusesse G4Si turvatöötaja, lisaks sellele on keskuse suurim pood, Prisma, samuti G4Si mehitatud valves."

Lember rääkis, et kui rääkida viimase aja klientide liikumistest USS Securityga seoses, siis on G4S neilt omakorda võitnud näiteks Norma ja Viru Hotelli.

"Turul ikka vahel mõni klient otsustab, et ehitab üles oma turvateenistuse, nagu seda tegi Kaubamaja grupp (sealhulgas Selver) samuti liigub aeg-ajalt objekte ühe teenusepakkuja käest mõne teise kätte, nii suuremaid kui ka väiksemaid," sõnas Lember.
"Nii on see alati olnud ja nii see ka jääb, ning tegijaid on sellel turul rohkem kui kaks: G4S, Securitas, Alfastar, Skarabeus, USS jmt."