Kõige ressursimahukam töö turvafirmale on kahtlemata  mehitatud valve ning kõige  enam töötajaid on tööl G4Si valvedivisjonis.

„Turvatöötaja palka laiemalt mõjutab üldine majanduslik olukord  riigis ja miinimumpalga tase, kuid ka sellest sõltumata  oleme viimastel aastatel iga  aasta palka tõstnud. Turvaettevõtet  iseloomustab ka turvatöötajate tasemete süsteem, millest lähtuvalt on kõrgema  tasemega töötajal ka kõrgem tunnitasu. Osade töötajate tasule lisandub  sõltuvalt objektist ka objektitasu. Kõige otsesemalt on turvatöötaja tasu seotud teenuse tasuga, mida klient on valmis maksma ja seega võib mõnel objektil turvatöötaja tasu olla kõrgem," rääkis Kassak.

G4S on viimastel aastatel kasutusele võtnud  mitu  olulist  tehnoloogilist uuendust, mis lõppkokkuvõttes teeb mõnedki toimingud tõhusamaks  ja kiiremaks ning osad teenused ka kaugjuhitavaks.

„Selle kõige eesmärk on pikemas perspektiivis leevendada nii tööjõu puudust kui ka kääre teenustasude ja töötaja palga vahel. Viimasel paaril  aastal võib  julgelt  öelda,  et  oleme samm-sammult palka tõstnud ka siis, kui  kliendi  makstavad tasud ei ole järele tulnud. Oleme nõus, et palgatase on madal ja teeme igal aastal selle nimel pingutusi, et töötajate palkasid tõsta, kasutades  selleks vajadusel eraldi reserve.  Meie jaoks on oluline, et töötaja saaks väärilist tasu, kuid üldiselt on Eestis see samas vajalik töö vähe hinnatud ja klientide valmisolek teenuse eest rohkem maksta väike."