Fondi kavatseb Hansapanga Grupp tänavu turule tuua koostöös rahvusvaheliste partneritega. Hansabank Marketsi juhi ametikohale asub alates 1. aprillist 2001. aastal Hansapanga finantsdirektor Erkki Raasuke.

Nõukogu kinnitas ka Erkki Raasukese nimetamise juhatuse aseesimehe kohale.

Hansabank Marketsi tegevdirektor Gerd Müller (29) esitas 22. veebruaril toimunud Hansapanga nõukogu korralisele koosolekule avalduse juhatuse liikme ametikohalt tagasiastumiseks alates 1. aprillist k.a., mille nõukogu rahuldas.

Müller töötab Hansapanga Grupis alates 1992. aastast. Oma töökäiku alustas ta valuutavahetuspunktide keti juhatajana, hiljem on ta töötanud nii kontorivõrgu kui ka jaepanganduse valdkonna juhina ning enne asumist Hansabank Marketsi juhi kohale juhtis Müller suuri ettevõtteid teenindavat korporatiivklientide divisjoni.

Hansabank Marketsi juhi ametikohale asuv Erkki Raasuke (29) alustas oma karjääri Hansapanga Grupis Hansabank Marketsist, töötades aastatel 1994-1998 intressiturgude osakonna juhataja ametikohal, alates 1998. aastast on Raasuke juhatuse liige ja finantsdirektor.

Läbirääkimisi sobivate kandidaatidega Grupi finantsdirektori ametikohale on alustatud ning uue finantsdirektori avalikustab Hansapanga Grupp aprilli alguses.