Reinis Rubenis, GILD Bankers`i Läti kontori juht, on müügitehinguga väga rahul: "Oleme Janisega arutanud ja kaalunud erinevaid alternatiive ettevõtte arendamiseks juba eelmise aasta suvest. Nüüd oleme jõudnud parima lahenduseni. Soovin eduka tehingu puhul Janis Kols`ile ja Alta Capital Partners`ile õnne ja usun, et tehingust võidavad mõlemad osapooled. Kindlasti suudab Alta Capital Partners viia LECi järgmisele arengutasemele."



Lauri Isotamm, GILD Bankers Corporate Finance juht, näeb edukas tehingus tõestust GILD Bankers`i tugevast positsioonist Baltikumi ühinemiste ja ülevõtmiste turul. “Meie varasem kogemus ehitussektoris aitas kindlasti kaasa LECi tehingu õnnestumisele. Sõlmitud tehing tõstab veelgi meie usaldusväärsust praeguste ja tulevaste klientide silmis,” lisas ta.



1992. aastal asutatud LEC on kasvanud Läti üheks juhtivaks ehitusettevõtteks, mille kõrgelt kvalifitseeritud töötajad on oma oskusi rakendanud ehitusprojektide juures 14 erinevas riigis.



GILD Bankers (endine LHV Financial Advisory Services) on Balti juhtiv investeerimispank, millel on kontorid Tallinnas, Riias, Vilniuses ja Kiievis. Alates 1999. aastast on GILD Corporate Finance meeskond viinud edukalt läbi üle 100 tehingu kogumahus üle 2,6 miljardi euro.