Samaaegselt kasutati kahte erinevat müügimeetodit, nn dual track process`i. Üheaegselt valmistati ette nii aktsiate avalikku pakkumist (IPO) kui ka suunatud pakkumist, teatas GILD Bankers.

GILD Bankersi partneri Šarūnas Skyriuse sõnul osutus suunatud müük siiski optimaalsemaks võimaluseks. „Kahe müügimeetodi paralleelne kasutamine võimaldab kõrgemat hinda, kuna selline lähenemine tekitab positiivset konkurentsi turu ja suunatud pakkumisel osalevate investorite vahel,“ ütles Skyrius.

AB Lėvuo on üks suuremaid rõivaste ja kodutarvete jaemüüjaid Leedus. Ettevõtte 2005. aasta auditeeritud käive ulatus 39,4 miljoni litini (178,4 miljonit krooni) ning puhaskasum 1,1 miljonit litini (4,98 miljonit krooni). Auditeerimata käive kasvas 2006. aastal 30% 51 miljoni litini (231 miljonit krooni). Eeloleval aastal peaks müük kasvama 25 %, kavas on avada ka mitmeid uusi poode.

AB Lėvuo aktsiad omandas investeerimisfirma UAB Auda Estate, kes on üks Leedu suurima kodutehnika ja elektroonika jaemüügiketi Topo Centras omanikest. Tehing lõpetati 12. veebruaril ja selle väärtuseks kujunes 19 miljonit litti (86 miljonit krooni).

GILD Bankers (varem LHV Financial Advisory Services) on Balti juhtiv investeerimispank, millel on kontorid Tallinnas, Riias, Vilniuses ja Kiievis. Alates 1999 aastast on GILD Corporate Finance meeskond viinud edukalt läbi rohkem kui 100 tehingut kogumahus üle 2,6 miljardi euro.