Esmaemissiooni korraldamist juhib tuntud Londoni investeerimispank Dresdner Kleinwort.

Leedu üks suurimaid pankasid, SNORAS pank, on välja kuulutanud oma esimese 3-aastase tähtajaga eurovõlakirjade emissiooni. Võlakirjade märkimise käigus suurendati emissiooni mahtu 100 miljonilt eurolt 175 miljonile eurole investorite suure huvi tõttu. Pakkumises osalesid ligi 60 investorit Euroopa erinevatest riikidest, investorite nõudlus ületas 270 miljonit eurot (4,2 miljardit krooni). Eurovõlakirju soovisid omandada eelkõige investeerimisfondid (60 % pakkujatest), pangad (30%) ja teised finantsasutused.



SNORAS panga eurovõlakirja nominaalväärtuseks on 1000 eurot (15 645 krooni) ja miinimum investeeringumaht 50 000 eurot (782 270 krooni). Eurovõlakirjade kustutustähtaeg on 21. mai 2010. Emissioon noteeritakse Londoni Börsil.



SNORAS pank on 15 tegutsemisaasta jooksul kasvanud üheks suurimaks Leedu pangaks, millel on kõige laiahaardelisem klienditeenindusvõrk terves riigis. Lisaks Eestile on pangal esindused Belgias, Tshehhis, Lätis, Ukrainas ja Valgevenes.



GILD Bankers (endine LHV Financial Advisory Services) on Balti juhtiv investeerimispank, millel on kontorid Tallinnas, Riias, Vilniuses ja Kiievis. Alates 1999. aastast on GILDi Corporate Finance meeskond viinud läbi üle 100 tehingu kogumahus üle 2,6 miljardi euro. GILDi Investment Management meeskonna poolt hallatavate varade maht läbi kahe hedge-fondi ja ühe kinnisvarafondi ületab 100 miljonit eurot.