Neljapäeval nurgakivi saav uus tehas hakkab tootma peamiselt kõrghoonetele mõeldud fassaade. Valmiva  logistikakeskuse eesmärgiks on tagada toodangu kiire ja mugav tarne kolme Balti riiki. Tulevase tehase pindala koos logistikakeskusega on 3500 ruutmeetrit ning seal hakkab töötama 70 inimest.

Kompleksi ehitust alustati 2007. aasta oktoobris ning tootmisega planeeritakse alustada 2008. aasta suvel. Ehitustöid teostab SIA Koger&Partners.

Uue tootmishoone ehitust finantseerib emaettevõte AS Glaskek, kuid hoones alustab tootmist tütarettevõte SIA Glaskek Riga, mis esimesed klaas ja alumiiniumkonstruktsioonid valmistas 1997. aastal.

SIA Glaskek Riga suuremateks objektideks Lätis on näiteks Hansapanga peahoone Riias, Läti Rahvusooperi juurdeehitis, kaubanduskeskus Halis ning ehitusmaterjalide pood Kruže.

AS Glaskek on Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 1992. aastal. Glaskekil on tütarettevõtted Eestis, Lätis, Leedus ja Venemaal. Kokku on Glaskekil 13 tehast.

AS Glaskek kontserni eelmise aasta 11 kuu konsolideeritud, auditeerimata käive ületas miljardi krooni piiri ja  ettevõtte sama perioodi tulumaksueelne kasum jõudis 40 miljoni kroonini.