Aasta jooksul investeeris GNT Grupp Rootsi tegevuse arendamisse ja Soomes Tamperes asuvasse peamisse logistikakeskusse. Jaanuaris 2005 käivitas GNT Grupp müügiesinduse Poolas Wroclawis.

Aprillis 2004 ühines GNT Euroopa hulgimüüjate grupiga European Wholesale Group. Tegu on konsortsiumiga, mis liidab sõltumatuid rahvusvahelisi hulgimüüjaid eri riikides.

Konkurents arvutikaupade ja -komponentide turul oli aastal 2004 jätkuvalt tihe. Suurim kasv oli Balti riikides, kus see ulatus 15 protsendini. Soomes oli turu kasv 10 protsenti, Rootsis mõõdukam.

Möödunud aastal sõlmis GNT Grupp turustuslepingud mitmete tarnijatega nagu Asrock, Asustek, F-Secure, Hewlett-Packard, LG, Linksys, Microsoft, Motorola, Nikon, Philips, Seagate, Siemens.

"Tihe konkurents jätkub ka aastal 2005. Usume end tugevadavat turupositsiooni ja kasumlikkust veelgi, eeskätt tänu meie laoprotsesside automatiseerimisele. Investeeringud Tampere automaatsesse ladustamissüsteemi parendavad tarnekvaliteeti ja suurendavad kogu ettevõtte efektiivsust," ütles GNT Grupi peadirektor Mika Junnila.